Undgå skuffelse

Står du overfor et redesign af din hjemmeside, eller skal du endelig have den webshop du altid har drømt om, så lad mig hjælpe dig i mål. Undgå lange behandlingstider, en support der aldrig svarer og kun trækker tiden ud og lad os sammen skabe din online tilstedeværelse. Hos Creatiw Design er din forretning, min passion.

Kvalitet over kvantitet

Din tid er vigtig

Det er nok lidt atypisk at man allerede før en salgssnak skærer nogle potientielle kunder væk. Men jeg kender mine begrænsninger, og jeg ved hvad jeg kan. Det er vigtigt for mig at kunne stå inde for det arbejde jeg udfører og derfor vil jeg hellere afvise et salg, end at tage noget ind jeg ikke kan leve op til. 

Så er du på udkig efter store advanceret integration, markedspladser eller den næste nye datingportal, er jeg nok ikke den rette. Søger du derimod en engageret og passioneret WordPress designer til at fremvise dine online services, en webshop eller bare et online visitkort er jeg den helt rette. 

Har jeg fanget din interesse?

Hvad kan jeg gøre for dig?

Hos Creatiw Design laves der altid et unikt og skræddersyet design der er tilpasset dine ønsker, din målgruppe og dit image. Jeg vil fra start til slut guide til hvad der virker, hvad der ikke virker, og  hvad der er af faldgrupper ved bestemte valg. 

Du får med andre ord ikke bare en template hvor farver og logo er rettet til, og det afspejles i det arbejde der leveres. Priserne for hjemmesider varierer alt efter indhold, antal sider, ønsker til funktioner og arbejdstid der forventes at skulle bruges.  

Hvad er altid inkluderet?

  • 1:1 start op møde – enten via telefon eller video. 
  • Responsivt design – alle sider er optimeret til mobil og tablet
  • Kontaktside og/eller kontaktformular
  • Hastighedsoptimering
  • Grundlæggende SEO optimering
  • Hjælpeportal med guides til det mest basale. 

… og selvfølgelig, en super serviceminded og engageret WordPress nørd.