Kundecase med Vejle Brolægning

Beskrivelse

Stephan er brolægger og indehaver af Vejle Brolægning. Til hans services havde han brug for en ny flot hjemmeside der ikke alene var funktionel, men også gjorde op med det kedelige design man desværre ofte ser hos service virksomheder. Hjemmesiden er designet med fokus på brugerfunktioner i højsædet.

Kundeanmeldelse

Vi henvendte os til Creatiw Design, for at få skabt en moderne, hurtig og flot visuel identitet samt hjemmeside. Vi valgte Creatiw, pga. den lette kommunikation – seriøsiteten og tilliden. Vi fik, trods adskillige tilpasninger – præcis det som vi ville, endda mere. Alle udfordringer blev løst, gerne med flertals muligheder præsenteret, og creatiw var god til både at komme med indspark men også lade os få vores vision ud. Vi er derfor glade for samarbejdet – som vi har valgt at fortsætte – og skal hermed medgive vores meget klare anbefaling, af en professionel og nærværende virksomhed, og indehaver. 5 af 5 stjerner, uden tvivl!

Besøg hjemmesiden
Billede 1 til referencen for Vejle Brolægning
Billede 2 til referencen for Vejle Brolægning

Hvad kan jeg hjælpe med?

Øg din virksomheds digitale profil med en erfaren og kreativ webdesigner. Som professionel webdesigner kan jeg hjælpe dig med at opbygge en stærk online tilstedeværelse gennem en brugervenlig, attraktiv og responsiv hjemmeside, der fremhæver dit brand og dine produkter

Let's talk!

Kontakt for samarbejde

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter jeg dig hurtigst muligt, og inden for 24 timer.

billede af skrivebord med briller, kaffe, kuglepen og rejsenoter

Lad os stikke hovederne sammen og finde den bedste løsning på dit næste projekt