Kundecase med Regionsældreråd Hovedstaden

Beskrivelse

Regionsældrerådet i Hovedstadsområdet havde brug for en ny og moderne hjemmeside der var målrettet deres segment. Siden er lavet med fokus på at segmentet har brug for nem navigation – få sideskift og større klikområder. Der er givet lidt ekstra luft mellem segmenter for tydeligt at adskille de forskellige områder. Samtidig skulle siden indeholde mange dokumenter fra deres møder i regionsudvalget samt referater og bekendtgørelser. Siden skulle ligeledes være nem for administratorerne at lægge nye tekster og dokumenter op, så siden er simplificeret så der er så få klik som muligt for at komme ind til tingene.

Kundeanmeldelse

Vi fik anbefalet Creatiw Design og samarbejdet har kørt som smurt i olie. Martin har tilpasset alt så det passer til os og er nemt for os at opdatere med nyheder. Under hele processen har Creatiw Design været lydhør overfor vores ønsker, men også guidet os i den rigtige retning når vi havde ideer der gik mod best practice.

Vores side er blevet endnu bedre end vi havde forestillet os.

Besøg hjemmesiden
Billede 1 til referencen for Regionsældreråd Hovedstaden
Billede 2 til referencen for Regionsældreråd Hovedstaden

Hvad kan jeg hjælpe med?

Øg din virksomheds digitale profil med en erfaren og kreativ webdesigner. Som professionel webdesigner kan jeg hjælpe dig med at opbygge en stærk online tilstedeværelse gennem en brugervenlig, attraktiv og responsiv hjemmeside, der fremhæver dit brand og dine produkter

Let's talk!

Kontakt for samarbejde

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter jeg dig hurtigst muligt, og inden for 24 timer.

billede af skrivebord med briller, kaffe, kuglepen og rejsenoter

Lad os stikke hovederne sammen og finde den bedste løsning på dit næste projekt