Kundecase med Min kreative verden

Beskrivelse

Josefine’s univers “min kreative verden” har over de sidste par år været igennem en kæmpe udvikling. Josefine har brugt strikning og hækling til at overvinde nogle personlige kampe og brugt den energi det har givet hende til at få sin hobby til at være hendes levebrød. Josefine kom til mig for at få lavet en hjemmeside hvor hun kunne sælge sine kreationer, strikkeopskrifter og bøger. Sidenhen har hun været med i Løvens hule, hvor det endte med en investering fra Mia Wagner og Female founders.

Josefine har efterfølgende fået migreret sin webshop fra wordpress over i shopify og fået redesignet siden – dog er mange af elementerne og ideerne ført med over på den nye side.

Kundeanmeldelse

Min hjemmeside er blevet 100% som jeg gerne ville have den og mere til. Martin og hans arbejde har på alle måder overgået mine forventninger. Jeg har sjældent oplevet en så passioneret, dygtig og engageret person.

Billede 1 til referencen for Min kreative verden
Billede 2 til referencen for Min kreative verden

Hvad kan jeg hjælpe med?

Øg din virksomheds digitale profil med en erfaren og kreativ webdesigner. Som professionel webdesigner kan jeg hjælpe dig med at opbygge en stærk online tilstedeværelse gennem en brugervenlig, attraktiv og responsiv hjemmeside, der fremhæver dit brand og dine produkter

Let's talk!

Kontakt for samarbejde

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter jeg dig hurtigst muligt, og inden for 24 timer.

billede af skrivebord med briller, kaffe, kuglepen og rejsenoter

Lad os stikke hovederne sammen og finde den bedste løsning på dit næste projekt