Kundecase med JL Sportsklinik

Beskrivelse

JL Sportsklinik er en authoriseret fysioterapeut og personlig træner i Nordborg på Als. Kunden ønskede en totalløsning så de havde en indgangsvinkel til alt omkring deres hjemmeside. Designet på siden er holdt i blå nuancer der spiller godt op imod deres guld logo og udstråler autoritet. samtidig er siden lavet med bløde rundinger og bølger der gør designet letlæseligt.

Kundeanmeldelse

Vi har haft Creatiw Design til at hjælpe med at opsætte en helt ny hjemmeside for os, og han arbejde løbende med vores SEO.

Vores hjemmeside er blevet rigtig god, og meget mere struktureret og overskuelig end den tidligere. Der har været meget fokus på SEO arbejdet, og få en måned kan vi allerede fornemme flere kunder i butikken, fordi de er stødt på os ved en Google søgning. Vi er meget tilfredse, og vil anbefale Creatiw Design til alle der ønsker performance optimering af deres hjemmeside.

Han er grundig i sit arbejde, og kommer ofte med foreslag til hvordan vi kan forbedre hjemmesiden yderligere. Han er struktureret og hurtig til at få tingene lavet. Han har også hjulpet med at få reddet vores firmaemails, samt flyttet hjemmesiden over i nyt domæne.

Det har taget en stor byrde af vores skuldre, at få dette samarbejde med Creatiw Design.

Besøg hjemmesiden
Billede 1 til referencen for JL Sportsklinik
Billede 2 til referencen for JL Sportsklinik

Hvad kan jeg hjælpe med?

Øg din virksomheds digitale profil med en erfaren og kreativ webdesigner. Som professionel webdesigner kan jeg hjælpe dig med at opbygge en stærk online tilstedeværelse gennem en brugervenlig, attraktiv og responsiv hjemmeside, der fremhæver dit brand og dine produkter

Let's talk!

Kontakt for samarbejde

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter jeg dig hurtigst muligt, og inden for 24 timer.

billede af skrivebord med briller, kaffe, kuglepen og rejsenoter

Lad os stikke hovederne sammen og finde den bedste løsning på dit næste projekt