Kundecase med Farmdroid.com

  • UX Design
  • UI Design
  • Hastighedsoptimering

Beskrivelse

FarmDroid er producent og forhandler af en fuldautomatisk, soldrevet markrobot, der automatiserer såning og plantebeskyttelse til landmænd i hele verdenen. Nikolai kom til mig med et ønske om en opfriskning af deres eksisterende hjemmeside, med bedre muligheder for selv at administrere indhold efterfølgende. I samarbejde har vi lavet en hjemmeside der både performer godt, og som jeg er sikker på vil lette deres arbejdsflow væsentlig i marketingsafdelingen hos Farmdroid.

Kundeanmeldelse

Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med Creatiw.dk. Hos FarmDroid havde vi i forbindelse med flytningen til .com domæne, brug for én endnu stærkere tilstedeværelse og skalerbar webløsning.

Martin var lydhør over for vores behov og formåede at skabe en hjemmeside, der effektivt præsenterer vores fuldautomatiske landbrugsrobot. Jeg fik lov til at være med i processen og selv lære lidt, så vi fik opbygget lidt kompetencer in-house og kan bruge Martin, der hvor han er bedst.

Samarbejdet med Creatiw.dk kørte perfekt, og Martin var tilgængelig og imødekommende under hele processen. Vi kan anbefale Creatiw.dk til andre virksomheder, der ønsker en professionel og skræddersyet hjemmeside.

Besøg hjemmesiden
Billede 1 til referencen for Farmdroid.com
Billede 2 til referencen for Farmdroid.com

Hvad kan jeg hjælpe med?

Øg din virksomheds digitale profil med en erfaren og kreativ webdesigner. Som professionel webdesigner kan jeg hjælpe dig med at opbygge en stærk online tilstedeværelse gennem en brugervenlig, attraktiv og responsiv hjemmeside, der fremhæver dit brand og dine produkter

Let's talk!

Kontakt for samarbejde

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter jeg dig hurtigst muligt, og inden for 24 timer.

billede af skrivebord med briller, kaffe, kuglepen og rejsenoter

Lad os stikke hovederne sammen og finde den bedste løsning på dit næste projekt