Kundecase med Dj Rolf

Beskrivelse

Rolf Rasmussen bedre kendt som DJ Rolf er både radiovært på diverse radiostationer under BauerMedia’s paraply (radio100, The Voice, PopFM m.m), og DJ. Med mere end 30 år i branchen har han spillet op til fester i alle størrelser. Han er hvert år at finde som resident DJ på “Vi elsker 90’erne” i Danmark og Sverige og så er han ellers at finde rundt på de danske klubber og til private arrangementer.

Rolf havde brug for en hjemmeside/online visitkort der viste hans kulørte verden frem og gav mulighed for booking til arragementer.

Kundeanmeldelse

Jeg talte med Martin i en helt anden anledning. Og vidste at han kunne noget med hjemmesider.

Så jeg spurgte om det var noget han evt. havde lyst til at kigge på, på et tidspunkt. Det ville han gerne. Og inden for en time, havde han allerede lavet et udkast til design. Vi talte lidt om økonomien i det.

Og inden for to timer var det et projekt. Jeg kan kun sige at alt har været dybt professionelt håndteret. Inden det første projekt var færdigt satte vi et nyt i søen, og dette er også udført til min største tilfredsstillelse . Jeg vil til enhver tid tid anbefale Creatiw til nogen som skal have lavet en ny hjemmeside.

Besøg hjemmesiden
Billede 1 til referencen for Dj Rolf
Billede 2 til referencen for Dj Rolf

Hvad kan jeg hjælpe med?

Øg din virksomheds digitale profil med en erfaren og kreativ webdesigner. Som professionel webdesigner kan jeg hjælpe dig med at opbygge en stærk online tilstedeværelse gennem en brugervenlig, attraktiv og responsiv hjemmeside, der fremhæver dit brand og dine produkter

Let's talk!

Kontakt for samarbejde

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter jeg dig hurtigst muligt, og inden for 24 timer.

billede af skrivebord med briller, kaffe, kuglepen og rejsenoter

Lad os stikke hovederne sammen og finde den bedste løsning på dit næste projekt