Hej, mit navn er Martin

Autodidakt WordPress designer

Jeg er udadvendt, kundeminded og frem for alt brænder jeg for at hjælpe andre i gang med deres online eventyr. Jeg er ligesom mange af mine kunder en iværksætter med ønsket om selvstændighed og en passion for det jeg laver. 

Jeg har de seneste 15 år arbejdet med store IT platforme og kundeservice både til den IT kyndige, og til hr. og fru Danmark, og jeg får ofte ros for netop at kunne tale det tekniske sprog så det bliver mere let forståeligt for folk der ikke er i branchen. 

Så hvis tungen slår knuder over sætninger som Cummulative Layout Shift, Largest contentful paint og Efficient cache policy, så lad mig om de fancy sætninger og læn dig tilbage og nyd en hjemmeside efter alle kunstens regler. 

Billede af Martin Wessel - indehaver af Creatiw

Self taught designer og nørd

Når jeg ikke arbejder med hjemmesider for kunder, bruger jeg tiden på min egen webshop plakato hvor jeg både designer, printer  og sender plakater og rammer til en masse dejlige kunder i hele Danmark. derudover dygtiggør jeg mig i logo designs og vil på sigt nok også åbne op for man kan få tegnet et logo af mig.

kvaliteter fra IT verdenen

De seneste 15 år har jeg arbejdet med kundekontakten i IT verdenen. Jeg har både supporteret hr. og fru Danmark og IT chefen , via telefon, chat og tickets, og leveret IT løsninger hos kunder på alle niveauer. Jeg kan både formidle det tekniske til de mindre teknisk forstående, og oversætte hvad kunden mener til programøren. Dette kombineret med en nærmest OCD lignende kærllighed til de små detaljer giver mig nogle unikke kvaliteter når det kommer til webdesign. Og det kommer dig til gode. i et samarbejde. 

Hvem er jeg, helt privat

Jeg er en familiefar med stort F. Jeg er Far til 3 børn med 5 år mellem hver.

Jeg er oprindeligt fra København, men er nu flyttet til Horsens i det midtjyske. Jeg kan endnu ikke leve af at lave hjemmesider og sælge plakater, så til dagligt arbejder jeg som Senior Cloud Engineer i danmarks største televirksomhed TDC, hvor jeg hjælper kunder med deres rejse ud i cloud verdenen med telefoni i Microsoft Teams og Skype for business.