Skal vi kigge på dit næste projekt sammen?

Tag det første skridt mod en ny fantastisk hjemmeside. Kontakt mig for en uforpligtende vurdering og min professionelle mening om hvad der er bedst for din forretning og dit brand. Det er gratis at spørge

Er du klar på et samarbejde?

Er du klar til at få en ny awesome hjemmeside? Fortæl mig om dine ønsker, dine udfordringer og lad os tage en snak og prisestimering.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har samlet en liste over spørgsmål vedr. hjemmesider, webshops, SEO m.m.

Er der noget der ikke er dækket, er du mere end velkommen til at skrive i kontaktformularen.

I opbygningen af din nye hjemmeside følger jeg altid en procedure der tilsikrer at din hjemmeside ikke bare er funktionel og let at bruge, men også ser fantastisk ud ligemeget om siden vises på mobil, tablet eller computer. Fra start til slut har vi et tæt samarbejde som sikrer din hjemmeside opfylder alle ønsker og krav. I opbygningen af din hjemmeside, bruges de nyeste designprincipper for at tilsikre at kvaliteten. Jeg forstår at din hjemmeside er dit ansigt ud af til, det første dine kunder ser og derfor lægges der mange timer i hvert område når jeg designer din hjemmeside.

Du kan se mere om processen på forsiden hvor jeg går dybere i detaljer. 

Det varierer selvfølgelig fra projekt til projekt. Det afhænger meget af størrelsen på projektet – Det tager selvfølgelig længere tid at lave en webshop med 50+ sider, end det gør at lave en service side med 3 undersider. 

Det kommer også meget an på klienten og hvor hurtigt de leverer data. Så samarbejde er rigtig vigtigt for at kunne levere. Uden indhold kan det tage længere tid at komme igang. 

En typisk service hjemmeside til f.eks en håndværker eller behandler tager 2-4 uger at udvikle.

Ja – alle hjemmesider og webshops bliver sat teknisk korrekt op i forhold til søgemaskineoptimering (SEO) – Ønsker du SEO optimering ud over det tekniske, kan dette tilkøbes. Kontakt mig for samarbejde eller en uforpligtende snak omkring SEO i formularen her over.

En hjemmeside skal ikke bare se godt ud, men også være funktionel og korrekt bygget op. Jeg tillærer mig konstant viden omkring User Experience (UX) og User Interface (UI) design. Med den viden ved jeg hvad der konverterer – hvad der skal placeres før andet, og hvor der skal være en knap osv. 

Jeg er ikke bange for at irettesætte mine klienter når de kommer med ideer der ikke helt følger design regler – ligeså vel som jeg ikke kloger mig på hvordan brolæggeren lægger fliserne i indkørslen. Det er din garanti for at hjemmesiden har en god kundeoplevelse. 

Ja – får du lavet en hjemmeside igennem Creatiw Design er det muligt at tilvælge nyhedsbrev. Har du en foretrukken nyhedsbrev-leverandør som f.eks Mailchimp eller ActiveCampaign finder vi ud af det.

Lorem ipsum dolor ist amte, consectetuer adipiscing eilt. Aenean commodo ligula egget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quak felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quid, sem.

Når man laver hjemmesider i WordPress er der mange faktorer der spiller ind når det kommer til hastighed. Man kan lave nok så fin en side, men hvis ikke den er optimeret korrekt kan det betyde færre besøgende. Undersøgelser viser at sider der loader langsommere end 2 sekunder mister over 70% af deres besøgende uden at konvertere. 

En af de vigtigste faktorer er den hostleverandør der bruges. Vælger man en af de billigere løsninger, kan man ofte ende ud i dårlig performance inden den overhovedet begynder at loade siden. Det skyldes ofte at der lægges alt for mange kunder på serverne, hvilket resulterer i dårlige resultater i peak hours. 

Ved at vælge en god host, kan man ofte skære 1-2 sekunder at load tiden bare der. 

En anden ting der tit giver dårlig load tider er eksterne ressourcer. Det kan f.eks være et instagram feed hvor den henter 6-8 billeder fra instagram, eller google fonts. Google analytic, eller f.eks google tag manager. Jo flere ting der loades eksternt, jo længere tid tager det om at loade hjemmesiden. 

Når jeg designer, forsøger jeg så vidt muligt at fravælge alle eksterne kilder der ikke er strengt nødvendige. og derudover optimeres alle billeder, html strukturen, CSS, Javascript, Fonts osv. så din nye hjemmeside kommer til at være lyn hurtigt. 

Jeg bestræber mig på at ramme 95+ i pagespeed score på alle mine sites – ofte rammer den 98-99 på mobil, og 100 på desktop. 

Kontakt for samarbejde

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter jeg dig hurtigst muligt, og inden for 24 timer.

billede af skrivebord med briller, kaffe, kuglepen og rejsenoter

Lad os stikke hovederne sammen og finde den bedste løsning på dit næste projekt